ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Γίνε κι εσύ Αγιος Βασίλης για όσους έχουν ανάγκη»

γίνε-κι-εσύ-αγιος-βασίλης-για-όσους-έχ-281029

Κάλεσμα συμμετοχής στον 2ο Μαραθώνιο Αγάπης και Αλληλεγγύης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Με σύνθημα «Γίνε κι εσύ Αγιος Βασίλης για όσους έχουν ανάγκη» οι κοινωνικές δομές του δήμου Ρήγα Φεραίου απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής προς όλους για τον 2ο Διαδικτυακό Μαραθώνιο Αγάπης και Αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και κατά τις ώρες 18:00 – 20:30.

Τα φετινά Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι κοινωνικές δομές στην προσπάθειά τους να ενεργοποιήσουν την κοινωνική ευαισθησία των πολιτών προσκαλούν όλους να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

«Οι κοινωνικές δομές σας θέλουν αρωγούς στην προσπάθεια τους για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ευχή να μη λείψει κανένα αγαθό από το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων.

Θα έχετε τη δυνατότητα εφόσον επιθυμείτε, να δώσετε τις ευχές σας από τον επαγγελματικό σας χώρο ή χώρο πολιτισμού κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού μαραθώνιου με απευθείας σύνδεση ή με τη δημιουργία video με δικό μας εξοπλισμό στον χώρο σας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση κάλεσμα.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συνδράμουν με προϊόντα μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης στον χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου στην Ηρώων Πολυτεχνείου 4, στο Βελεστίνο, ή καταθέτοντας οποιοδήποτε ποσό σε market και κρεοπωλεία της επιλογής τους.

Τρόποι επικοινωνίας με τις κοινωνικές δομές του δήμου Ρήγα Φεραίου: Email: [email protected], τηλέφωνο: 2425023794.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου