«Γίνε κι εσύ Αγιος Βασίλης για όσους έχουν ανάγκη»

Τελευταία ενημέρωση: 2021-12-05, 14:53:05
Η αφίσα για τον 2ο Μαραθώνιο Αγάπης και Αλληλεγγύης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου
«Γίνε κι εσύ Αγιος Βασίλης για όσους έχουν ανάγκη»

Κάλεσμα συμμετοχής στον 2ο Μαραθώνιο Αγάπης και Αλληλεγγύης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Με σύνθημα «Γίνε κι εσύ Αγιος Βασίλης για όσους έχουν ανάγκη» οι κοινωνικές δομές του δήμου Ρήγα Φεραίου απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής προς όλους για τον 2ο Διαδικτυακό Μαραθώνιο Αγάπης και Αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και κατά τις ώρες 18:00 - 20:30.

Τα φετινά Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι κοινωνικές δομές στην προσπάθειά τους να ενεργοποιήσουν την κοινωνική ευαισθησία των πολιτών προσκαλούν όλους να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

«Οι κοινωνικές δομές σας θέλουν αρωγούς στην προσπάθεια τους για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ευχή να μη λείψει κανένα αγαθό από το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων.

 Θα έχετε τη δυνατότητα εφόσον επιθυμείτε, να δώσετε τις ευχές σας από τον επαγγελματικό σας χώρο ή χώρο πολιτισμού κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού μαραθώνιου με απευθείας σύνδεση ή με τη δημιουργία video με δικό μας εξοπλισμό στον χώρο σας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση κάλεσμα.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συνδράμουν με προϊόντα μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης στον χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου στην Ηρώων Πολυτεχνείου 4, στο Βελεστίνο, ή καταθέτοντας οποιοδήποτε ποσό σε market και κρεοπωλεία της επιλογής τους.

Τρόποι επικοινωνίας με τις κοινωνικές δομές του δήμου Ρήγα Φεραίου: Email: vsspiti@yahoo.gr, τηλέφωνο: 2425023794.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=