ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κάλεσμα συμμετοχής στην απογραφή πληθυσμού 

κάλεσμα-συμμετοχής-στην-απογραφή-π-292579

Κάλεσμα για συμμετοχή των δημοτών Ρήγα Φεραίου στη διαδικασία της απογραφής του πληθυσμού, που βρίσκεται σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Ελλάδα από την ΕΛΣΤΑΤ, απευθύνει ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας.

«Απογραφείτε όχι μόνο εσείς, αλλά να προτρέψετε και όσους διαμένουν στον Δήμο να σπεύσουν να απογραφούν, γιατί θα είναι προς όφελος όλων των κατοίκων του Δήμου μας», σημειώνει ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας.

Ειδικότερα στο κάλεσμα επισημαίνονται τα εξής:

«Αγαπώ τον τόπο μου σημαίνει «απογράφομαι στον Δήμο Ρήγα Φεραίου».

Η συγκεκριμένη δράση γίνεται ανά δεκαετία και από αυτήν καθορίζεται το ύψος της χρηματοδότησης του Δήμου μας από την Πολιτεία. Οπως καταλαβαίνουμε όλοι μας η συγκεκριμένη απογραφή του 2021 μας δίνει τη δυνατότητα για την απορρόφηση περισσότερων χρηματοδοτικών εργαλείων για την ανάπτυξη περισσότερων υποδομών στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας.

Απογραφόμαστε στον τόπο μας και με την παρουσία μας είμαστε οι πρωταγωνιστές στο μέλλον που θέλουμε να διαμορφώσουμε.

Απογραφόμαστε στον τόπο μας γιατί εδώ είναι τα σπίτια μας, εδώ οι οικογένειές μας.

Απογραφόμαστε στον τόπο μας ώστε ο Δήμος να έχει ικανές χρηματοδοτήσεις για έργα που είναι αναγκαία όπως, οδοποιία, αγροτικοί δρόμοι κ.λπ.

Απογραφείτε όχι μόνο εσείς, αλλά να προτρέψετε και όσους διαμένουν στον Δήμο να σπεύσουν να απογραφούν, γιατί θα είναι προς όφελος όλων των κατοίκων του Δήμου μας.

Οφείλουμε όλοι μας να συνεργαστούμε με τους απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ».

Τέλος, ο Δήμος εφιστά την προσοχή των δημοτών, επισημαίνοντας πως «οι απογραφείς δεν θα σας ζητήσουν ποτέ να εισέλθουν σε χώρους της οικίας σας, ούτε αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς. Αν κάποιος σας ζητήσει αυτά δεν είναι απογραφέας!».

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του δημάρχου 2425350211.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου