ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συνεδριάζει αύριο διά ζώσης το δημοτικό συμβούλιο

συνεδριάζει-αύριο-διά-ζώσης-το-δημοτ-292589

Πέντε νέες αιτήσεις για τη λειτουργία φωτοβολταϊκών σταθμών στην περιοχή

Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και ώρα 19:30, διά ζώσης για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, με τηλεδιάσκεψη για μη εμβολιασμένους, το δημοτικό συμβούλιο Ρήγα Φεραίου.

Από τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη ξεχωρίζουν οι πέντε νέες αιτήσεις για τη λήψη απόφασης σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία φωτοβολταϊκών σταθμών στην περιοχή, καθώς και το αίτημα της ομογενειακής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ για ίδρυση νέου τμήματός της στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Επίσης θα τεθεί προς έγκριση το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης διαχείρισης των συνεπειών από εκδήλωση σεισμού.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθούν τα τέλη για το 2022, ενώ ακόμη θα ληφθεί απόφαση για την κατανομή ποσού 40.099,76 € για κάλυψη λειτουργικών αναγκών σχολείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Τέλος, θα συζητηθεί και για ληφθεί απόφαση για την παράταση ολοκλήρωσης της πράξης με τίτλο «Ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλεμετρίας και Αυτοματισμού Δικτύου Υδρευσης του Δήμου και για τη συμπληρωματική κατανομή ποσού 10.024,94 € για λειτουργικές δαπάνες σχολείων έτους 2021.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου