ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δράσεις για την Κάρλα

δράσεις-για-την-κάρλα-386345

«Κάρλα κλίμα-γη-ύδωρ. Καινοτόμες δράσεις για την προσαρμογή στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, με έμφαση στις χρήσεις γης και στη διαχείριση των υδάτινων πόρων» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνεται την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στον τρίτο όροφο.

Η ημερίδα αποτελεί την παρουσίαση του έργου που υλοποιείται με εταίρους την ΚοινΣΕπ «Δράση και Ενέργεια», το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου.

Εισηγητές της ημερίδας είναι οι: Βαγγέλης Θέος, υπεύθυνος υλοποίησης και συντονιστής του έργου, Περιβαλλοντολόγος, με θέμα «Κάρλα Κλίμα – Γη – Υδωρ» παρουσίαση του έργου.Οι δράσεις της ΚοινΣΕΠ Δράση και Ενέργεια». Δημήτρης Παπαναστασίου, επίκουρος καθηγητής Τμήματος Περιβάλλοντος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα «Η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο έργο», Ελένη Παπαδημητροπούλου, χημικός, πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Κερασιωτών Πηλίου, για τη συμμετοχή του Συλλόγου στο έργο, Κωνσταντίνος Σκριάπας, Οικονομολόγος Σύμβουλος Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, με θέμα «Η εμπειρία του έργου «Karla School» και Δημήτρης Οικονομίδης, Φυσιογνώστης, υπεύθυνος του «Κέντρου Ερευνας και Προστασίας της αυτοφυούς Ορχιδέας στο Βόρειο Πήλιο», του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Κερασιωτών Πηλίου, με θέμα «Ο ρόλος του Κέντρου Αγριας Ορχιδέας στην Ανάπτυξη της Περιοχής και η σχέση με την Κάρλα».

Επίσης ο Κωνσταντίνος Μοράρος, Σύμβουλος Ανάπτυξης MSc, θα μιλήσει με θέμα «Τα έργα του Πράσινου Ταμείου, άξονας «Καινοτόμες Δράσεις με τους πολίτες».

Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά στη διαδικτυακή διεύθυνση www.facebook.com/karlaclimachange για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια, επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 6946969784.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου