ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Απονεμήθηκαν οι υποτροφίες του Ιδρύματος «Χάρις Τριανταφύλλου»  

απονεμήθηκαν-οι-υποτροφίες-του-ιδρύμ-401061

Απονεμήθηκαν οι υποτροφίες στους οκτώ πρώτους αριστεύσαντες του Γενικού Λυκείου Βελεστίνου, που είναι προσφορά του Ιδρύματος «Χάρις Τριανταφύλλου».

Οι αριστούχοι που τιμήθηκαν είναι: Γκόμα Μαρία του Στεργίου, Αγροκώστα Μαρία του Νικολάου, Ντόβα Αγγελική – Ηλιάνα του Αντωνίου, Σαββανάκης Μιχαήλ του Βασιλείου, Νικήτη Ευαγγελία- Μαρίνα του Ιωάννη, Κολοκοτρώνης Αθανάσιος του Χρήστου, Σαββανάκη Ευαγγελία – Στεφανία του Ιωάννη και Μπαζούκη Στυλιανή του Ιωάννη.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, αναφέρθηκε στη ζωή του Χάρη Τριανταφύλλου, λέγοντας ότι είναι τεράστια η προσφορά του στη γενέτειρά του.

Επίσης, ανέφερε πως το όνομα του ευεργέτη-δωρητή έχει δοθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και σε δρόμο της πόλης.

Απευθυνόμενος στους αποφοίτους, τους συνεχάρη λέγοντας: «Μας κάνατε υπερήφανους ως γονείς και ως Δήμο. Να εκπροσωπείτε επάξια τον Ρήγα όπου κι αν βρίσκεστε και να μεταφέρετε παντού το μήνυμα του Δήμου μας. Καλή σταδιοδρομία σε όλους σας. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Ένας νέος δρόμος σας ανοίγεται, ο φοιτητικός, να τον απολαύσετε και να τον ζήσετε ποιοτικά και δημιουργικά. Να μην ξεχνάτε ότι είστε από το Βελεστίνο, από τη γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή και να αναφέρεστε στην καταγωγή σας με υπερηφάνεια. Και φυσικά να μην ξεχνάτε ποτέ τους ανθρώπους που σας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να είναι δίπλα σας, τους γονείς σας».

Ευχές για τη νέα ακαδημαϊκή πορεία εξέφρασαν στους μαθητές και τους γονείς οι Γιώργος Παπαδάμ πρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Παπατόλιας πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βελεστίνου καθώς και ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Χρήστος Κολοκοτρώνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου