Ολοκληρώνεται το σύστημα τηλεμετρίας στον δήμο Ρήγα Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-15, 06:30:50
Εκκληση για υπομονή στους δημότες, που δυσφορούν με τις συχνές διακοπές νερού, για να δοκιμαστεί το νέο σύστημα
Ολοκληρώνεται το σύστημα τηλεμετρίας στον δήμο Ρήγα Φεραίου

«Εξυπνα» υδρόμετρα από τη ΔΕΥΑΡΦ σε όλες τις δημοτικές ενότητες

Εκκληση στους δημότες να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή και να μη δυσφορούν με τις συχνές διακοπές νερού και τις βλάβες στα φρεάτια, μέχρι να ολοκληρωθούν οι δοκιμές στο νέο σύστημα τηλεμετρίας και αυτοματισμού στο δίκτυο της ύδρευσης, απευθύνει η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Ρήγα Φεραίου.

Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΡΦ η αντιμετώπιση των οποιοδήποτε βλαβών και παρεμβάσεων θα γίνει άμεσα από τους τεχνικούς (άρχισαν οι εργασίες) και η επιχείρηση ζητεί από τους δημότες να επιδεικνύουν κατανόηση.

«Η περάτωσή του θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας σωστής διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης καθώς μας παρέχει τη δυνατότητα εντοπισμού των διαρροών και παρακολούθησης της λειτουργίας του.

Σας θέλουμε σύμμαχο στην προσπάθειά μας, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να έχουμε το νερό που μας αξίζει», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση.

Η ΔΕΥΑΡΦ ενημερώνει ότι με το ολοκληρωμένο σύστημα τηλεμετρίας και αυτοματισμών δικτύου ύδρευσης, προϋπολογισμού 2.5 εκ. ευρώ, την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Αγ. Γεωργίου και Αερινού και αγωγών μεταφοράς, προϋπολογισμού 2.5 εκ. ευρώ και την αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης ΤΚ Κεραμιδίου, συνολικού προϋπολογισμού 1.5 εκ. ευρώ, εκσυγχρονίζονται οι υποδομές ύδρευσης στις δημοτικές ενότητες του δήμου Ρήγα Φεραίου με τα έργα που προωθεί η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ειδικά στο πλαίσιο του έργου της τηλεμετρίας, που σύντομα ολοκληρώνεται και αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό και αυτοματισμό του δικτύου ύδρευσης, γίνεται αντικατάσταση των παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα» υδρόμετρα.

Προκειμένου να γίνει η διαδικασία ήταν επιβεβλημένη η προεργασία από τους τεχνικούς της ΔΕΥΑΡΦ ώστε να γίνει από τον ανάδοχο η τοποθέτηση των νέων υδρομέτρων. Ηδη έχει γίνει αντικατάσταση στον οικισμό της Χλόης, στις εργατικές κατοικίες και σε μεγάλο μέρος του Βελεστίνου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=