ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Προτροπή από τον Δήμο στους επαγγελματίες στον πεζόδρομο ενόψει της ανάπλασης

προτροπή-από-τον-δήμο-στους-επαγγελμα-459336

«Συνδεθείτε άμεσα με το φυσικό αέριο και την αποχέτευση»

Ανοιχτή επιστολή απέστειλε ο δήμος προς τους ιδιοκτήτες – επαγγελματίες του κεντρικού πεζοδρόμου πριν την έναρξη του νέου έργου ανάπλασής του, προτρέποντάς τους να προχωρήσουν άμεσα σε σύνδεση με φυσικό αέριο και αποχέτευση.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο για αυτό και ο δήμος ζητεί να προηγηθούν οι εργασίες σύνδεσης επιχειρήσεων και νοικοκυριών με το φυσικό αέριο και την αποχέτευση πριν την ανάπλαση, για να αποφευχθεί το «ράβε – ξήλωνε» εκ των υστέρων.

«Τώρα, πλέον, που σύντομα ξεκινά η ανάπλαση, είναι επιτακτική η ανάγκη σύνδεσης των ιδιοκτησιών που έχουν πρόσωπο στον κεντρικό πεζόδρομο και περικλείονται από τις οδούς Υπέρεια Κρήνη, Αγίου Κωνσταντίνου, Κων. Καραμανλή, Κωστή Παλαμά, Αρχ. Μακαρίου και Στρατηγού Ιατρίδη, εφόσον το επιθυμούν οι ιδιοκτήτες τους. Διαφορετικά δεν θα δίνεται άδεια σύνδεσης με τα αντίστοιχα δίκτυα ειδικά μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του νέου έργου ανάπλασης του κεντρικού πεζόδρομου Βελεστίνου», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην επιστολή που έλαβαν οι ενδιαφερόμενοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου