ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Aλληλεγγύη στους πυρόπληκτους

aλληλεγγύη-στους-πυρόπληκτους-469451

Ανθρωπιστική βοήθεια συγκεντρώνεται στον δήμο Ρήγα Φεραίου

Δυνατό κύμα κοινωνικής αλληλεγγύης εκδηλώνεται για τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στον δήμο Ρήγα Φεραίου, με την πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο δήμος Ρήγα Φεραίου και οι κοινωνικές δομές του, οργανώνουν συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της γειτονικής Εύβοιας, καλώντας όλους όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν βοήθεια.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τρόφιμα, φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν, γάλα εβαπορέ και βρεφικό, νερά, κονσέρβες, χυμοί, τροφές για ζώα, είδη υγιεινής χαρτί υγείας, αντισηπτικά, σαπούνια, βαμβάκι, πάνες, σερβιέτες και φαρμακευτικά είδη παυσίπονα, αλοιφές εγκαυμάτων, pulvo.

Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών, των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι σπεύδουν να προσφέρουν με περισσή γενναιοδωρία, για μια ακόμη φορά, το απόθεμα της αγάπης τους στον συνάνθρωπο.

Γνωστή, άλλωστε, η κοινωνική ευαισθησία των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμα του δήμου Ρήγα Φεραίο και των κοινωνικών υπηρεσιών.

Με την συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας να συνεχίζεται, αυξάνονται διαρκώς οι ποσότητες των ειδών πρώτης ανάγκης που συλλέγονται, για την ενίσχυση δεκάδων οικογενειών.

«Ευχόμαστε να μην ξανασυμβούν παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις, αλλά όταν και για όσο χρειαστεί θα είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας, όπως οφείλουμε» ανέφερε η συντονίστρια των Κοινωνικών Δομών, Αντωνία Χασιώτη. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για την συγκέντρωση των αγαθών είναι 2425023794.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου