ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Χαράλαμπος Πάσχος: Ανακαλέστε άμεσα κ. Πρίντζο

χαράλαμπος-πάσχος-ανακαλέστε-άμεσα-κ-475008

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί το περιεχόμενο της χθεσινής δήλωσης του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου Νικήτα Πρίντζου, με την οποία ανακαλεί τη δωρεά εκατομμυρίων, την οποία ο ίδιος ανακοίνωσε προ ημερών, για την ανέγερση νέου δημοτικού μεγάρου στο Βελεστίνο.

«Με απειλούν», ανέφερε ο κ. Πρίντζος, μεταξύ άλλων, θέλοντας να εξηγήσει την αλλαγή στάσης ως προς τη δωρεά. Αφησε, όμως σαφείς αιχμές για την αντιπολίτευση στον δήμο Ρήγα Φεραίου και καταφέρθηκε εναντίον της.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Ρήγα Φεραίου Χαράλαμπος Πάσχος, ο οποίος τον καλεί να ανακαλέσει άμεσα, καθώς και να βρει άμεσα τους εκβιαστές του, παραδίδοντάς τους στη δικαιοσύνη. «Αν δεν το πράξετε άμεσα, ο καθένας από εμάς θα έχει βγάλει τα συμπεράσματά του», αναφέρει.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Πάσχου έχει ως εξής:

«Από την πυρόπληκτη Εύβοια όπου βρίσκομαι για να είμαι κοντά στους δικούς μου ανθρώπους, πληροφορήθηκα έκπληκτος την άρση της πρότασης του προέδρου της Εβολ σχετικά με τη δωρεά οικόπεδου στον δήμο για την ανέγερση δημαρχείου.

Μα περισσότερο έκπληξη και οργή συγχρόνως μου προξενούν οι αιτιάσεις του κ. προέδρου για δήθεν απόπειρα από πλευράς της αντιπολίτευσης, διχασμού της κοινής γνώμης του Βελεστίνου για ίδιον πολιτικό όφελος!

Κύριε Πρίντζο, οφείλετε να ανακαλέσετε άμεσα. Διότι σας πληροφορούμε ότι η πρότασή σας δεν απασχόλησε ακόμη την παράταξή μας( την μεγαλύτερη παράταξή μειοψηφίας στο νομό Μαγνησίας) δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μήνα διακοπών και αδειών και δεν συνεδριάσαμε ακόμη ώστε δημοκρατικά πάντα να αποφασίσουμε και να δώσουμε την απάντησή μας τεκμηριωμένα και πάντα με γνώμονα το γενικότερο καλό των συμπολιτών μας.

Δεν καταλαβαίνουμε τη σπουδή της ανάκλησης της πρότασεώς σας ή τις τυχόν πληροφορίες που από κάποιους καλοθελητές είχατε και σας οδήγησαν σε μια τέτοια βιαστική απόφαση.

Όσο για τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχθήκατε, κύριε πρόεδρε βρισκόμαστε στο 2021! Εχετε στην οργάνωση ένα εξαίρετο νομικό επιτελείο. Ζητήστε άμεσα από τον εισαγγελέα την άρση των τηλεφωνικών σας συνομιλιών, βρείτε τούς εκβιαστές και τους ανήθικους αυτούς κυρίους και παραδώστε τους στη δικαιοσύνη και στη χλεύη των πολιτών του Δήμου Ρ. Φεραίου.

Αν δεν το πράξετε άμεσα, ο καθένας από εμάς θα έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Κύριε πρόεδρε, δεν μιλήσαμε δημόσια όταν λυσσαλέα μας πολεμήσατε σαν δημοτική αρχή με την Ελένη Λαϊτσου, δεν μίλησα δημόσια όταν ξανά στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με πολεμήσατε εμένα και την παράταξή μου για να εκλεγεί ο αρεστός σας δήμαρχος, επιλογή που όπως έμμεσα παραδεχθήκατε αργότερα, (ξέρετε εσείς), αποδείχθηκε εντελώς λανθασμένη.

Όμως τώρα δεν σας επιτρέπω να μας κατηγορείτε για διχόνοια του λαού του Βελεστίνου και μάλιστα για ίδιον πολιτικό όφελος. Μακριά από μας αυτές οι ραδιουργίες. Αναζητήστε τες αλλού…

Με τιμή , Πάσχος Χαράλαμπος επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ρ Φεραίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου