ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δημόσιες ευχαριστίες από το Σουρλίγκειο Γηροκομείο

δημόσιες-ευχαριστίες-από-το-σουρλίγκ-477066

Συγκινητική η στήριξη της τοπικής κοινωνίας, ιδιωτών και επιχειρήσεων, στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων.

Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων μέ ευγνωμοσύνη δημόσια ευχαριστεί τους: Γιαννέλο Δημήτριο, Χρήστο Μωραΐτη, Τσάντου Αικατερίνη, Χατζηζήση Λεωνίδα, Διαλλελή Νικόλαο και Ευανθία, Σταματέλο Απόστολο, κ. Θεοχαρίδη, Μπουρμπουτσιώτη Χριστίνα, Μωραΐτη Βασίλειo, Ευαγγέλου Ιωάννη, Τσέλκα Ευαγγελία, Παπαγιάννη Δέσποινα και Χονδρονίκου Ευανθία για την προσφορά τροφίμων, ειδών ένδυσης, απορρυπαντικών και χαρτικών και ειδών ατομικής υγιεινής και προστασίας.

Επίσης θερμά ευχαριστεί το Γηροκομείο Βόλου, τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ανακασιάς και τον Γυναικείο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Πορταριάς για την προσφορά τροφίμων, προϊόντων ατομικής υγιεινής και προστασίας και χρημάτων αντί στεφάνων.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί την οικογένεια του κ. Αποστόλου Συρίβελη για τη δωρεά του ποσού των 100 ευρώ εις μνήμην Νικολάου Μαρκάκη, την Αγγελική Ιωαννίτου, υπεύθυνη της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου για τη δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου και ειδών ένδυσης και τον Μιχαήλ Ζιάγκα για τη δωρεά Συμπυκνωτή Οξυγόνου εις μνήμην Κωνσταντίνου Γκράτσου, τον Παναγιώτη Ζήση για τη δωρεά σε παραϊατρικό υλικό και τον Δημήτριο Αναγνώστου για τη δωρεά ενός υπερήχου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου