Χρηματοδότηση μελέτης σκοπιμότητας για τη δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-08-01, 22:00:08
Μετά τη σχετική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου και την οριστικοποίηση της συνεργασίας του δήμου με την ΕΤΒΑ- Επιχειρηματικά και Βιομηχανικά Πάρκα Α.Ε. προχωρά η εκπόνηση της σχετικής μελέτης
Χρηματοδότηση μελέτης σκοπιμότητας για τη δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου

Από την ΕΤΒΑ Α.Ε., μετά τη σχετική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου

Tην εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας αναφορικά με ενδεχόμενη αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας για τη δημιουργία επιχειρηματικού ή και εμπορευματικού πάρκου στην ευρύτερη περιοχή συμφώνησε ο δήμος Ρήγα Φεραίου και η ΕΤΒΑ- Επιχειρηματικά και Βιομηχανικά Πάρκα ΑΕ.

Στόχος της μελέτης είναι η διερεύνηση όλων των εναλλακτικών σεναρίων αξιοποίησης συγκεκριμένων εκτάσεων του δήμου στα δημοτικά διαμερίσματα Αερινού και Φερών προκειμένου να αξιοποιηθούν -μέσω της δημιουργίας είτε επιχειρηματικού, είτε εμπορευματικού, είτε βιομηχανικού πάρκου- με κυριότερη στόχευση την ανάπτυξη και την ενίσχυση της απασχόλησης στην περιοχή δια της δημιουργίας άμεσων ή έμμεσων θέσεων εργασίας.

Μετά την σχετική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου και την οριστικοποίηση της συνεργασίας, προχωρά η εκπόνηση της σχετικής μελέτης, ώστε μέχρι το τέλος του έτους η δημοτική αρχή να είναι σε θέση να επιλέξει το σενάριο που επιθυμεί ως προς την αξιοποίηση των εν λόγω δημοτικών περιοχών, σε συνεργασία με την ΕΤΒΑ, η οποία και έχει αναλάβει την κάλυψη του κόστους εκπόνησης της μελέτης.
Τέλος, η εν λόγω μελέτη εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Στη συνέχεια ο δήμος Ρήγα Φεραίου θα αξιολογήσει -μετά από επεξεργασία- τα εναλλακτικά σενάρια και θα επιλέξει το βέλτιστο δυνατό για την περιοχή.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=