Δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Αυγούστου στον διαγωνισμό με θέμα «Επανάσταση του 1821»

Τελευταία ενημέρωση: 2021-08-01, 20:45:19
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ενήλικες και σε μαθητές
Δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Αυγούστου στον διαγωνισμό με θέμα «Επανάσταση του 1821»

Δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Αυγούστου στον διαγωνισμό με θέμα «Επανάσταση του 1821»

Σε εξέλιξη είναι ο πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας, ζωγραφικής, λογοτεχνικού κειμένου, ποιήματος και ταινίας μικρού μήκους με θέμα την Ελληνική Επανάσταση που πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ο δήμος Ρήγα Φεραίου στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ενήλικες και σε μαθητές, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 31 Αυγούστου.

Για την κάθε κατηγορία θα συσταθεί αντίστοιχη κριτική επιτροπή με γνώσεις του αντικειμένου και θα υπάρξουν τιμητικά έπαθλα (σχετικά με τη μεγάλη ιστορική φυσιογνωμία του Ρήγα Βελεστινλή) και έπαινοι για τους τρεις πρώτους νικητές. Ο κάθε συμμετέχων θα λάβει βεβαίωση συμμετοχής και ειδικό επετειακό αναμνηστικό του Δήμου. Εντός του μήνα Σεπτεμβρίου 2021 και με βάση τα τότε ισχύοντα μέτρα της πολιτείας θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έκθεσης-προβολής των έργων και ανακήρυξης των νικητών.

Στις κατηγορίες φωτογραφίας, ζωγραφικής, λογοτεχνικού κειμένου, ποιήματος οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά μέχρι 3 έργα. Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετέχει σε περισσότερες από μία κατηγορίες. Ο κάθε συμμετέχων είναι υπεύθυνος για το Νόμο περί Προστασίας των Πνευματικών Δικαιωμάτων των έργων. Το κάθε έργο πρέπει να φέρει τίτλο και όνομα δημιουργού. Δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές έργων που περιέχουν απρεπές, ανήθικο και προσβλητικό περιεχόμενο με το θέμα. Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματος και του έργου του στο πλαίσιο διενέργειας του διαγωνισμού άνευ ανταλλάγματος.

Eπίσης τα έργα δεν πρέπει να παραπέμπουν σε εμπορικά σήματα τρίτων.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλ.:2425023100, Καλλιόπη Μακρυνάσιου, υπεύθυνη εθελόντρια διοργάνωσης διαγωνισμού και 2425350211, Γραφείο Δημάρχου, email: d.r.feraiou@0922.syzefxis.gov.gr . Ταχυδρομική Διεύθυνση: Βελεστίνο Ν. Μαγνησίας, Ρήγα Φεραίου 66, Τ.Κ. 37500.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=