ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί με την κινητή μονάδα σε Κεραμίδι και Κανάλια

ξεκίνησαν-οι-εμβολιασμοί-με-την-κινητ-509676

Ξεκίνησαν, σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, από την κοινότητα Κεραμιδίου οι εμβολιασμοί από την κινητή μονάδα εμβολιασμών της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας σε συνεργασία με τον δήμο Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί για την πανδημία Covid – 19.

Η περιοχή του δήμου Ρήγα Φεραίου παρουσιάζει χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη, ενώ την ίδια ώρα ο κορονοϊός «επιτίθεται».

Συνολικά σήμερα θα πραγματοποιηθούν 65 εμβολιασμοί, όλοι με το εμβόλιο της Pfizer στα δημοτικά διαμερίσματα Κεραμιδίου και Καναλίων. Στα Κανάλια θα εμβολιαστούν και οι κάτοικοι της Κερασιάς που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Μετά το Κεραμίδι, τα Κανάλια και την Κερασιά, το βάρος της ενημέρωσης αναμένεται να ριχθεί στα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην δήμου Κάρλας, δηλαδή το Στεφανοβίκειο και τον Ριζόμυλο, ενώ θα ακολουθήσει εκστρατεία εμβολιασμού στις περιοχές Αερινό, Χλόη, Αγ. Δημήτριος, Περίβλεπτο, Μικρό Περιβολάκι, Ελευθεροχώρι, Αγ. Γεώργιος.

Οσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους εμβολιασμούς στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου 2425023794, από 8:00 πμ. έως 14.00. Θα πρέπει να γνωρίζουν απαραίτητα πως για να κλειστεί το ραντεβού χρειάζεται ο ΑΜΚΑ του κάθε ασφαλισμένου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου