Σύζευξις…σε Κανάλια, Κερασιά Κεραμίδι και Ριζόμυλο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-03, 14:31:27
Σύζευξις…σε Κανάλια, Κερασιά Κεραμίδι και Ριζόμυλο

Προωθείται η διασύνδεση των δημοτικών υπηρεσιών

Στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών των δημοτικών διαμερισμάτων που ανήκουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Ρήγα Φεραίου στοχεύει το έργο της ψηφιακής σύνδεσης των διοικητικών δομών στις πρώην κοινότητες του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο πλαίσιο της καλύτερης διασύνδεσής τους και διεκπεραίωσης των σχετικών διαδικασιών προχωρά η Δημοτική Αρχή.

Η διασύνδεση των υπηρεσιών θα γίνει μέσω του προγράμματος ΣΥΖΕΥΞΙΣ με το νέο σύστημα και αφορά στις περιοχές των Καναλίων, της Κερασιάς, του Κεραμιδίου και του Ριζομύλου.

Οι υπάλληλοι που εργάζονται στις τοπικές κοινότητες θα μπορούν μέσω του ΣΥΖΕΥΞΙΣ να έχουν άμεση σύνδεση με το Δήμο και να παρακολουθούν όλες τις διοικητικές λειτουργίες, όπως για παράδειγμα στο θέμα των δημοτολογίων.

Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή που ήδη προωθεί τις διαδικασίες μετά και την σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρήγα Φεραίου η επέκταση του προγράμματος ΣΥΖΕΥΞΙΣ θα συμβάλλει στην καλύτερη παραγωγή διοικητικού έργου από τις δομές και τις υπηρεσίες του Δήμου, ενώ και οι δημότες θα έχουν ταχύτερη εξυπηρέτηση

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=