ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επέστρεψε το ρεύμα στο σπίτι πολύτεκνης οικογένειας

επέστρεψε-το-ρεύμα-στο-σπίτι-πολύτεκν-516758

Αμεση παρέμβαση για την επανασύνδεση από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου – Η οικογένεια έχει μωράκι 7 μηνών

Διευθετήθηκε το ζήτημα με την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε πολύτεκνη οικογένεια σε χωριό του δήμου Ρήγα Φεραίου που έμεινε χωρίς ρεύμα τις προηγούμενες μέρες για οφειλή 700 ευρώ.

Η παρέμβαση της δημοτικής αρχής Ρήγα Φεραίου αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το πρόβλημα ήταν άμεση. Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, επικοινώνησε με την οικογένεια και συναντήθηκε μαζί της παρουσία του τοπικού συμβούλου Δημήτρη Τσούκα, της συντονίστριας των κοινωνικών δομών του δήμου Αντωνίας Χασιώτη και του π. Αθανάσιου Σκοπιανού.

«Διαπιστώσαμε ότι η οικογένεια αντιμετωπίζει πραγματικά πρόβλημα και ο δήμος ανέλαβε να εξοφλήσει την οφειλή και να σταθεί δίπλα της», αναφέρει.

Ο δήμαρχος ενημερώνει για ακόμη μία φορά τους δημότες ότι το τηλέφωνο 2425023794 είναι των κοινωνικών δομών του δήμου Ρήγα Φεραίου και είναι στη διάθεση όλων των δημοτών για θέματα κοινωνικού παντοπωλείου, ψυχολογικής υποστήριξης, ιατρικών θεμάτων.

«Οι δημότες πρέπει να απευθύνονται στις δομές και σίγουρα θα βρίσκεται λύση», είναι το μήνυμα που μεταφέρει.

Επισημαίνεται ότι η οικογένεια που εδώ και μερικές μέρες είχε μείνει χωρίς ρεύμα έχει τέσσερα παιδιά και αναγκάστηκε να μετακομίσει σε σπίτι συγγενικού προσώπου.

Εχει μωράκι εφτά μηνών και μικρά παιδιά ηλικίας 2, 7 και 11 ετών.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με την οικογένεια. Η 29χρονη μητέρα εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου και όλους όσοι συνέβαλαν να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου