ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Βολές από την αντιπολίτευση στον απόηχο της επίσκεψης Μενδώνη

βολές-από-την-αντιπολίτευση-στον-από-532238

Για προχειρότητα κατηγορεί τη δημοτική αρχή ο Απ. Παπατόλιας

Θέμα δημοκρατικής λειτουργίας του δήμου εγείρει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Ρήγα Φεραίου, Αποστόλης Παπατόλιας, με αφορμή την προχθεσινή επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, στον δήμο Ρήγα Φεραίου.

Ο κ. Παπατόλιας διαμαρτύρεται καθώς ,όπως τονίζει, αφενός έπρεπε να έχει προηγηθεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να έχουν τη δυνατότητα όλες οι παρατάξεις, αλλά και τοπικοί φορείς, να καταθέσουν προτάσεις που θα ετίθεντο υπόψη της υπουργού και αφετέρου η αντιπολίτευση δεν θα έπρεπε να ενημερωθεί για την επίσκεψη της κ. Μενδώνη τελευταία στιγμή.

«Δεν είναι πρώτη φορά που ως αντιπολίτευση του Δήμου ενημερωνόμαστε από τα τοπικά site για την επίσκεψη κάποιου προσκεκλημένου στον δήμο μας.

Αυτήν την φορά για την επίσκεψη της υπουργού πολιτισμού κ. Μενδώνη ενημερωθήκαμε από το τοπικό site «Μουσικό Βαγόνι» και μόλις δύο ώρες πριν την έλευση της υπουργού πήραμε μήνυμα από το γραφείο Δημάρχου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης της υπουργού Πολιτισμού στο Βελεστίνο έγινε με προχειρότητα, χωρίς καμία ατζέντα και με μηδενικές διεκδικήσεις για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου. Δεν έγινε απολύτως κανένας σχεδιασμός για μια ευρεία σύσκεψη συλλόγων και φορέων του δήμου ώστε να υπάρχουν αποτελέσματα για το καλό του δήμου.

Δεν προσκλήθηκε ούτε ένας αθλητικός πολιτιστικός φορέας του Δήμου που εποπτεύονται από το υπουργείο πολιτισμού ώστε να καταθέσουν και αυτοί με την σειρά τους κάποιο αίτημα προς την κ. υπουργό. Δεν πραγματοποιήθηκε δημοτικό συμβούλιο πριν την επίσκεψη ώστε να υπάρχουν προτάσεις από όλες τις παρατάξεις του δήμου για την επίλυση θεμάτων του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Νασίκας δεν μας εκπλήσσει, απλά μας επιβεβαιώνει για τον τρόπο που διοικεί τον δήμο» καταλήγει ο κ. Απ. Παπατόλιας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου