ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εκδήλωση των εφέδρων αξιωματικών Μαγνησίας στο Βελεστίνο

εκδήλωση-των-εφέδρων-αξιωματικών-μαγ-540312

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας (Ν.Π.Δ.Δ.) που υπάγεται στη ΔΕΠΑΘΑ/ΓΕΕΘΑ/ΥΠΕΘΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και στο πλαίσιο εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και των 76 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου, προσκαλεί τους εφέδρους αξιωματικούς του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που υπηρέτησαν τη θητεία τους και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατό-Αεροπορία-Ναυτικό), από το Βελεστίνο και όλα τα χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στην 1η Ενημερωτική Συνάντηση Γνωριμίας, που θα γίνει την Παρασκευή 2 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ, στον χώρο του Ανδριάντα του Ρήγα στο Βελεστίνο.

Σκοπός της συνάντησης γνωριμίας είναι οι έφεδροι αξιωματικοί να ενημερωθούν για τη λειτουργία, τους σκοπούς, τις δραστηριότητές του με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που θα προβληθεί και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στον Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας.

Το πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνει καλωσόρισμα από τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου και έφεδρο αξιωματικό Δημήτρη Νασίκα, ομιλία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και εφ. λοχαγού Δημήτρη Παλληκάρη για τη ζωή και το έργο του Ρήγα Φεραίου και θα ακολουθήσει ενημέρωση-ομιλία από τον πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας εφ. ταγματάρχη (ΠΖ) Κων/νο Καραδήμα.

«Η παρουσία σας στη συνάντηση αυτή θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και θα είναι μια ευκαιρία να συναντηθούν και να γνωριστούν από κοντά όλοι οι έφεδροι αξιωματικοί του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Ο Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας θα πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον COVID 19.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου