Επετειακή εκδήλωση στο Βελεστίνο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-20, 10:47:14
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε 7η Πανθεσσαλική Συνάντηση των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών
Επετειακή εκδήλωση στο Βελεστίνο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Τίμησαν τον Εθνεγέρτη Ρήγα τα μέλη της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε 7η Πανθεσσαλική Συνάντηση των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου με συνδιοργανωτές την Τοπική Διοίκηση Αστυνομικών Ν. Μαγνησίας και τον δήμο Ρήγα Φεραίου.

Στην εκδήλωση έγινε ομιλία από τον ιστορικό, Γιώργο Σαββανάκη για τη ζωή και το έργο του Ρήγα, προβλήθηκαν βίντεο για τον δήμο Ρήγα Φεραίου και την αναγεννημένη Λίμνη Κάρλα και ακολούθησε ξενάγηση στο Εκθεσιακό Κέντρο Πολιτισμού «ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ», στο «Σπίτι του Ρήγα», καθώς και στην Υπέρεια Κρήνη, πηγή της αρχαίας πόλης των Φερών.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημ. Νασίκας, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στη σημασία της φυσιογνωμίας του Ρήγα.

Χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, οι: Διοικητής του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου και πρόεδρος της Τ.Δ. Μαγνησίας Στέφανος Καρκάλης, ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς και επίτιμο μέλος του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κίτσιος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου, Γιώργος Παπατόλιας, ο πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α, αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Βαλατσός Βλάσσιος, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, ταξίαρχος, Ματζιώκας Αστέριος και ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Αλεξάκης Μιλτιάδης. Χαιρετισμό απέστειλαν οι βουλευτές Μαγνησίας.

Στο πέρας της εκδήλωσης, οι οικοδεσπότες, κ. Νασίκας και κ. Καρκάλης προσέφεραν αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=