ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εως 31 Αυγούστου οι συμμετοχές για τον διαγωνισμό φωτογραφίας

εως-31-αυγούστου-οι-συμμετοχές-για-τον-δ-555881

Ποια κριτήρια θα πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος

Εως 31 Αυγούστου τρέχει ο διαγωνισμός φωτογραφίας, ζωγραφικής, λογοτεχνικού κειμένου, ποιήματος και ταινίας μικρού μήκους με θέμα την Ελληνική Επανάσταση.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ενήλικες και σε μαθητές.

Για την κάθε κατηγορία θα συσταθεί αντίστοιχη κριτική επιτροπή με γνώσεις του αντικειμένου και θα δοθούν τιμητικά έπαθλα σχετικά με τη μεγάλη ιστορική φυσιογνωμία του Ρήγα Βελεστινλή, καθώς και έπαινοι για τους τρεις πρώτους νικητές. Ο κάθε συμμετέχων θα λάβει βεβαίωση συμμετοχής και ειδικό επετειακό αναμνηστικό του Δήμου.

Εντός του μήνα Σεπτεμβρίου 2021 και με βάση τα τότε ισχύοντα μέτρα της πολιτείας θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έκθεσης-προβολής των έργων και ανακήρυξης των νικητών.

Στις κατηγορίες φωτογραφίας, ζωγραφικής, λογοτεχνικού κειμένου, ποιήματος οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά μέχρι 3 έργα.

Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετέχει σε περισσότερες από μία κατηγορίες.

Ο κάθε συμμετέχων είναι υπεύθυνος για τον Νόμο περί Προστασίας των Πνευματικών Δικαιωμάτων των έργων.

Το κάθε έργο πρέπει να φέρει τίτλο και όνομα δημιουργού.

Δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές έργων που περιέχουν απρεπές, ανήθικο και προσβλητικό περιεχόμενο με το θέμα.

Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματος και του έργου του στο πλαίσιο διενέργειας του διαγωνισμού άνευ ανταλλάγματος.

Τα έργα δεν πρέπει να παραπέμπουν σε εμπορικά σήματα τρίτων.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλ. 2425023100, Καλλιόπη Μακρυνάσιου, υπεύθυνη εθελόντρια διοργάνωσης διαγωνισμού, 2425350211, καθώς επίσης στο γραφείο δημάρχου, email: [email protected], ταχυδρομική Διεύθυνση: Βελεστίνο Ν. Μαγνησίας, Ρήγα Φεραίου 66, Τ.Κ. 37500.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου