ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αλλάζει η σύνθεση στην Οικονομική Επιτροπή

αλλάζει-η-σύνθεση-στην-οικονομική-επι-564535

Αλλαγές στη σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής, από την οποία παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Παρσάς από τη μείζονα αντιπολίτευση.

Από την παράταξη του συνδυασμού «Ολοι μαζί μπροστά» της μείζονος μειοψηφίας έθεσαν υποψηφιότητα για μέλη της Οικονομικής Επιτροπής τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, οι Αθ. Μπατζιάκας, Απ. Παπατόλιας και Γ. Κοντοκλώτσης. Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Απ. Παπαϊωάννου δήλωσε επίσης ότι θέτει υποψηφιότητα για μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, ανεξάρτητα αν δικαιούται ή όχι. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε έλαβαν ο Μπατζιάκας Αθανάσιος 15 ψήφους, ο Παπατόλιας Απόστολος 14 ψήφους, ο Κοντοκλώτσης Γεώργιος 13 ψήφους, ενώ επίσης βρέθηκε ένα ψηφοδέλτιο, με το όνομα του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Απ. Παπαϊωάννου, το οποίο θεωρήθηκε άκυρο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ως τακτικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή αναλαμβάνει ο Αθ. Μπατζιάκας, ενώ αναπληρωματικά μέλη από την παράταξη του συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» της μείζονος μειοψηφίας, για το χρονικό διάστημα από 26-5-2021 έως 7-11-2021, οι Απ. Παπατόλιας και Γ. Κοντοκλώτσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου