Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο 

Τελευταία ενημέρωση: 2021-05-30, 10:37:29
Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο 

Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Ιουνίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης η 10η τακτική συνεδρίαση για το 2021 του δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου

Στη συνεδρίαση αναμένεται να ληφθεί απόφαση για την αδελφοποίηση του δήμου Ρήγα Φεραίου με τους δήμους καταγωγής των συντρόφων του Ρήγα Βελεστινλή στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στην ημερήσια διάταξη επίσης περιλαμβάνονται οι λήψεις αποφάσεων επί οικονομικών θεμάτων, όπως η έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης προϋπολογισμού του Α’ τριμήνου 2021, η κατανομή ποσού 40.509,14 € για κάλυψη λειτουργικών αναγκών σχολείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου (Β’ κατανομή έτους 2021- Σχετική η 2-2021 Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας) κ.α.

Το δημοτικό συμβούλιο

Ακόμη το δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί να τοποθετηθεί επί του αιτήματος
για την παραχώρηση χρήσης του δημοτικού κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Καναλίων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΒΙΠΕ Βελεστίνου. Στο κτίριο προβλέπεται η εγκατάσταση κλιμακίου της Πυροσβεστικής κατά την αντιπυρική περίοδο.

Επίσης θα ληφθεί απόφαση για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης (ΔΕΥΑΡΦ).

Τέλος τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν θέματα που αφορούν στην έγκριση μελετών και ανακεφαλαιωτικών πινάκων για έργα όπως, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην τοπική κοινότητα Κεραμιδίου, η παραχώρηση χρήσης του δημοτικού σταδίου Βελεστίνου στον Αθλητικό Σύλλογο «Ρήγας Φεραίος», η συνέχιση των έργων αγροτικής οδοποιίας σε διάφορες δημοτικές ενότητες.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=