Οι πρώτοι τουρίστες στο Βελεστίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-05-30, 09:34:13
Οι Γάλλοι ποδηλάτες από την Γκρενόμπλ βρέθηκαν στο Βελεστίνο
Οι πρώτοι τουρίστες στο Βελεστίνο

 Σε... κανονικούς ρυθμούς φαίνεται πως επανέρχεται έναν χρόνο και πλέον μετά την έναρξη της πανδημίας το Βελεστίνο, που έχει εξελιχθεί σε κόμβο περιηγητών από την Ευρώπη και τον κόσμο. 

Προχθές, Πέμπτη, συναντήσαμε δύο Γάλλους ποδηλάτες από την Γκρενόμπλ, τη δικηγόρο Violaine και τον ιδιωτικό υπάλληλο Alexis. 

Θέλοντας να εξερευνήσουν περιοχές ανά την Ευρώπη, με στόχο να γνωρίσουν νέα μέρη και ανθρώπους, ξεκίνησαν πριν 50 μέρες το επίπονο αλλά και μαγευτικό ταυτόχρονα ταξίδι τους. 

Οπως συμβαίνει και με άλλους ταξιδευτές, λόγω γεωγραφικής θέσης το Βελεστίνο αποτέλεσε σταθμό ξεκούρασης και ανανέωσης δυνάμεων. 

Οσον αφορά στο μέτωπο της πανδημίας, μας εξήγησαν πως στα σύνορα των περισσότερων χωρών που διέσχισαν (Ιταλία, Σλοβενία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία), χρειάστηκε να υποβληθούν σε covid test. 

Αναμφίβολα, η παρουσία των δύο νέων Γάλλων στην περιοχή αλλά και όλων των άλλων σύγχρονων περιηγητών που έχουν επισκεφτεί κατά καιρούς το Βελεστίνο, κάνουν ακόμα πιο έντονη την ανάγκη ύπαρξης ενός τουριστικού περιπτέρου, από το οποίο θα μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες, είτε με ψηφιακό τρόπο είτε με φυλλάδια. Κάτι που φυσικά θα βοηθήσει και τον εσωτερικό τουρισμό.

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=