ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Νέες προσλήψεις συμβασιούχων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

νέες-προσλήψεις-συμβασιούχων-στον-δή-593559

Τις προσλήψεις δύο ατόμων, χειριστή μηχανημάτων (γκρέιντερ) και χειριστή μηχανημάτων (εκσκαφέα – φορτωτή) με οκτάμηνη σύμβαση ανακοίνωσε ο δήμος Ρήγα Φεραίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected], είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στη διεύθυνση: Δήμος Ρήγα Φεραίου, Πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 66, Τ.Κ. 37500, Βελεστίνο Ν. Μαγνησίας, υπόψη Κωνσταντινιάς Μπομπότη ή Βασιλικής Τζουβαράκου (τηλ. επικοινωνίας: 2425350222).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ρήγα Φεραίου και στο δικτυακό τόπο αυτού (www.rigas-feraios.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Το τηλέφωνο που μπορούν να καλούν οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες είναι το 2425350222.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου