ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Aπόπειρα βανδαλισμού στο Ρολόι του Βελεστίνου

aπόπειρα-βανδαλισμού-στο-ρολόι-του-βελ-604349

Επιδιορθώθηκε η ζημιά από δημοτικό συνεργείο

Εντονη δυσφορία έχει προκαλέσει στο Βελεστίνο η απαράδεκτη απόπειρα αγνώστων να βανδαλίσουν τον καινούργιο φωτισμό που έχει τοποθετηθεί στον Πύργο με το Ρολόι, στην ομώνυμη πλατεία.

Η απόπειρα έγινε εγκαίρως αντιληπτή με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας που κοινοποίησε και το συμβάν στα social media, να δώσει εντολή σε δημοτικό συνεργείο να επιδιορθώσει άμεσα τη ζημιά.

Σημειώνεται πως ο νέος πύργος με το ρολόι στο Βελεστίνο δεσπόζει στην ομώνυμη πλατεία της γενέτειρας του Ρήγα Φεραίου και αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή. Πριν το Πάσχα και στο πλαίσιο της ανάδειξης του κτιρίου ο δήμος τοποθέτησε ειδικό φωτισμό που αναδεικνύει τον επιβλητικό πύργο με το ρολόι.

Μάλιστα ο δήμος σε συνεργασία με συλλόγους έχει αποφασίσει την αξιοποίησή του ως επισκέψιμου χώρου, όπου θα εκτίθενται φωτογραφίες που θα αναφέρονται στην ιστορία του Βελεστίνου και του δήμου Ρήγα Φεραίου ευρύτερα.

Ο χώρος διαθέτει πέντε επίπεδα με γύρω στα 25 τετραγωνικά μέτρα το καθένα, όπου μπορούν να εκτεθούν φωτογραφίες, και αντικείμενα από την ιστορία του Βελεστίνου και ευρύτερα της περιοχής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου