ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πρωτόκολλο συνεργασίας με τον Φορέα Διαχείρισης της Κάρλας

πρωτόκολλο-συνεργασίας-με-τον-φορέα-618940

Την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με τον Φορέα Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού (Κα.Μα.Κε.Βε.Δε.Πη.) ανακοίνωσε ο πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου.

Πρόκειται για μια συμφωνία δέσμευσης ανάληψης ευθύνης σκοπών και δράσεων από κοινού.

Ο σύλλογος με αιχμή το Κέντρο Έρευνας και Προστασίας της Αυτοφυούς Ορχιδέας Βορείου Πηλίου ήρθε σε συμφωνία για δράση που αφορά κοινές εξορμήσεις για παρατήρηση, αναγνώριση και φωτογράφιση στο φυσικό πεδίο, συνεργασία στην πληροφόρηση των επισκεπτών και την προώθηση αυτών καθώς και συνεργασία σε θέματα επιστημονικής φύσεως που έχουν σχέση με την προστασία, τη διατήρηση και την ανάδειξη της αυτοφυούς χλωρίδας του Β. Πηλίου και του Μαυροβουνίου.

Τα μέλη του Δ.Σ. του πολιτιστικού και εξωραϊστικού Συλλόγου Κερασιωτών Πηλίου με αφορμή την υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας εκφράζει ικανοποίηση, διότι «η συμφωνία αυτή είναι μοναδική και πρωτόγνωρη για τα ειωθότα της περιοχής μας. Μ’ αυτή θεωρεί ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι για την επισκεψιμότητα, καθώς και για το περιβάλλον της περιοχής. Ο Σύλλογος μας καλεί και άλλους Φορείς που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια ενδιαφέροντα να έρθουν συνεπίκουροι σ’ αυτή την πορεία», όπως τονίζει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου