ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εκκληση για στήριξη του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων

εκκληση-για-στήριξη-του-σουρλίγκειου-622367

Εκκληση για βοήθεια, υλική και οικονομική, απευθύνει στην τοπική κοινωνία το Σουρλίγκειο Γηροκομείο της Μητρόπολης Δημητριάδος, στα Κανάλια, ζητώντας τη συμπαράσταση του κόσμου, για να ξεπεράσει τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει και για να καλύψει τις δυσβάστακτες οικονομικές απαιτήσεις της λειτουργίας του.

Με την πανδημία σε εξέλιξη και τις οικονομικές εισφορές να έχουν μειωθεί, η Μητρόπολη Δημητριάδος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι στη λίστα των αναγκαίων ειδών περιλαμβάνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας, πάνες και νοσηλευτικά γάντια μιας χρήσεως, μάσκες και αντισηπτικά, καθαριστικά όλων των ειδών, καθώς και οποιαδήποτε οικονομική στήριξη, στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Συγκινητική είναι, στο μεταξύ, η ανταπόκριση του κόσμου, με τον διευθυντή του Ιδρύματος, Ιωάννη Μόσχο, να αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «ήδη από την πρώτη στιγμή της έκκλησης για βοήθεια, υπάρχει θετική κίνηση και ανταπόκριση».

Απευθυνόμενος στην τοπική κοινωνία, ανέφερε ότι «αν υπάρχει η δυνατότητα, να μας στηρίξουν είτε υλικά είτε οικονομικά. Υπάρχει η δυνατότητα να σταλεί η βοήθεια ή η οικονομική ενίσχυση. Οσοι είναι κοντά στο Γηροκομείο, και επιθυμούν να τα φέρουν στο Ιδρυμα, μπορούν να τα αφήσουν στον εξωτερικό χώρο. Υπάρχει άνθρωπος να τα παραλάβει, με πολλές ευχαριστίες και την αντίστοιχη καταγραφή στα βιβλία του Ιδρύματος».

Τα είδη για την ενίσχυση του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων, συγκεντρώνονται, στο μεταξύ, έως και την 1η Μαΐου, στο Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο «Ο Λύχνος», που βρίσκεται Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου