ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Τρέχω, φωτογραφίζω» για καλό σκοπό

τρέχω-φωτογραφίζω-για-καλό-σκοπό-628036

Δράση του ΚΕΠ Υγείας με τους δρομείς του Κενταύρου Βόλου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Μια πρωτότυπη δραστηριότητα με φιλανθρωπικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα διοργανώνουν το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου με την υποστήριξη των δρομέων του Κένταυρου – Βόλου και προσκαλούν όλους να φορέσουν τα αθλητικά τους παπούτσια, να καλύψουν τρέχοντας ή περπατώντας όποια απόσταση επιθυμούν, να φωτογραφίσουν την πιο όμορφη εικόνα στη διαδρομή και να ενισχύσουν το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου με είδη πρώτης ανάγκης.

Η πρωτοβουλία έχει σκοπό να δώσει ένα υγιές αναζωογονητικό ερέθισμα προτρέποντας όλους σε ένα τρόπο ζωής για καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία.

Η δράση «Τρέχω, φωτογραφίζω, συμμετέχω» μπαίνει σε εφαρμογή από αύριο Δευτέρα 19 Απριλίου έως και Δευτέρα 3 Μαΐου 2021.

Ο δήμος προτρέπει τους πολίτες να συμμετέχουν τονίζοντας:

«Τρέχετε ή περπατάτε την διαδρομή που επιλέξατε και καταγράφετε την απόσταση (και την επίδοσή σας προαιρετικά) στο κινητό ή στο smartwatch.

Βγάζετε μια φωτογραφία του τοπίου (και μια selfie προαιρετικά) ώστε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό και τα στέλνετε μαζί με μια φωτογραφία της απόστασης που καλύψατε και το ονοματεπώνυμό σας στα εξής email: [email protected] και [email protected]. Εσείς αποφασίζετε πού θα τρέξετε: στο δάσος, στο γήπεδο, στο πάρκο, σε δρόμους της πόλης σας, στην αγαπημένη σας παραλία, στο βουνό, στη λίμνη. Τρέχετε μόνοι σας, με την οικογένειά σας ή με τον φίλο/η σας.

Πέρα από το αίσθημα της ικανοποίησης που θα έχετε όταν τερματίσετε σ’έναν αγώνα δρόμου και το τοπίο που θα επιλέξετε να αποτυπώσετε με το φακό σας, η ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου θα σας δώσει ένα ακόμα κίνητρο για την επίτευξη του στόχου σας».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως κάθε δρομέας που θα συμμετάσχει σε αυτή την αθλητική συνάντηση είναι υποχρεωμένος να τηρήσει όλα τα μέτρα που ισχύουν για τον covid-19 σχετικά με την άθληση σε εξωτερικό δημόσιο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας 2425023794 και στον Κένταυρο- Βόλου: τηλ. 6994583137.

Αναφορικά με τα τρόφιμα υπάρχει πρόβλεψη να παραδίδονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, (Ηρώων Πολυτεχνείου 4 έναντι πλατείας ρολογιού Βελεστίνο), σε όλα τα μάρκετ του δήμου, στο τοπογραφικό Γραφείο (Ευάγγελος Τζώρτζης), Βόλος, Γ. Καρτάλη 100 και στα Ελληνικά Μάρκετ, Βόλος, Γ. Δήμου 46, (έναντι Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου