Διαγωνισμός με θέμα την Ελληνική Επανάσταση 

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-18, 09:31:37
Διαγωνισμός με θέμα την Ελληνική Επανάσταση 

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας, ζωγραφικής, λογοτεχνικού κειμένου, ποιήματος και ταινίας μικρού μήκους με θέμα την Ελληνική Επανάσταση.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Αυγούστου 2021. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ενήλικες και σε μαθητές.

Για την κάθε κατηγορία θα συσταθεί αντίστοιχη κριτική επιτροπή με γνώσεις του αντικειμένου και θα υπάρξουν τιμητικά έπαθλα (σχετικά με τη μεγάλη ιστορική φυσιογνωμία του Ρήγα Βελεστινλή) και έπαινοι για τους τρεις πρώτους νικητές. Ο κάθε συμμετέχων θα λάβει βεβαίωση συμμετοχής και ειδικό επετειακό αναμνηστικό του Δήμου.

Εντός του Σεπτεμβρίου 2021 και με βάσει τα τότε ισχύοντα μέτρα της πολιτείας θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έκθεσης-προβολής των έργων και ανακήρυξης των νικητών.

 

Οροι συμμετοχής

  1. Στις κατηγορίες φωτογραφίας, ζωγραφικής, λογοτεχνικού κειμένου, ποιήματος οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά μέχρι 3 έργα.
  2. Ο κάθε συμμετέχων είναι υπεύθυνος για το Νόμο περί Προστασίας των Πνευματικών Δικαιωμάτων των έργων.
  3. Το κάθε έργο πρέπει να φέρει τίτλο και όνομα δημιουργού.
  4. Δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές έργων που περιέχουν απρεπές, ανήθικο και προσβλητικό περιεχόμενο με το θέμα.
  5. Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματος και του έργου του στο πλαίσιο διενέργειας του διαγωνισμού άνευ ανταλλάγματος.
  6. Τα έργα δεν πρέπει να παραπέμπουν σε εμπορικά σήματα τρίτων.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν στα τηλ. 2425023100, Καλλιόπη Μακρονάσιου, υπεύθυνη εθελόντρια διοργάνωσης του διαγωνισμού, 2425350211, γραφείο δημάρχου, email: d.r.feraiou@0922.syzefxis.gov.gr, ταχυδρομική διεύθυνση: Βελεστίνο Ν. Μαγνησίας, Ρήγα Φεραίου 66, Τ.Κ. 37500.

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=