ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ανοιχτό κάλεσμα για προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρ. Φεραίου ενόψει Πάσχα

ανοιχτό-κάλεσμα-για-προσφορά-στο-κοιν-654277

Την αλληλεγγύη συλλόγων, φορέων και απλών πολιτών για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρήγα Φεραίου ζητεί η κοινωνική δομή, ενόψει και του Πάσχα.

Οποιος-α θέλει και έχει τη δυνατότητα, καλείται από τη διοίκηση να προσφέρει ό,τι μπορεί σε τρόφιμα προκειμένου να προσφερθούν στα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Η πράξη σας αυτή θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά οικογενειών που είτε έχουν περιέλθει σε κατάσταση ανέχειας είτε ανήκουν στις ευπαθείς οικονομικά ομάδες», σημειώνει η υπεύθυνη της δομής Αντωνία Χασιώτη, ενημερώνοντας πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ρήγα Φεραίου συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του, εξυπηρετώντας οικογένειες που έχουν πληγεί από την παρατεταμένη λόγω της πανδημίας ανεργία και φτώχεια.

Τονίζει ακόμη πως σε αυτή την προσπάθεια, εξαιρετικά σημαντική κρίνεται η συμβολή εθελοντών δημοτών, καθώς και των χορηγών, δωρητών και υποστηρικτών, καθώς χάρη στην έμπρακτη συνεισφορά τους, η δομή κατάφερε μέχρι σήμερα να ανεφοδιάζεται τακτικά και δύναται να προσφέρει σημαντική υλική βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

«Ολοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να χαίρονται τις ίδιες ευκαιρίες στη ζωή μαζί με τους υπολοίπους και να μη περιθωριοποιούνται αυτοί και οι οικογένειες τους. Οι άνθρωποι που υποφέρουν από τη κρίση της πανδημίας, της ανεργίας ή από κάποιο νόσημα χρειάζονται φορείς και δομές που να καλύπτουν τις κοινωνικές τους ανάγκες

Το μήνυμα αλληλεγγύης για μας είναι αισιόδοξο, μέσα από τις συλλογικές προσπάθειες θα κατορθώσουμε να ξεπεράσουμε τα όλα τα προβλήματα προάγοντας τη στενή συνεργασία αυτών που παρέχουν και αυτών που χρησιμοποιούν τις κοινωνικές υπηρεσίες, με στόχο την χαρά της ζωής για όλους», προσθέτει η κ. Χασιώτη.

Τέλος, επαναλαμβάνει πως το σύστημα για εγγραφές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι ανοιχτό. Προϋπόθεση για την εγγραφή είναι το πολύ χαμηλό εισόδημα.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο γραφείο της κοινωνικής υπηρεσίας Ηρώων Πολυτεχνείου 4, Βελεστίνο (έναντι πλατείας Ρολογιού) εργάσιμες ημέρες από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2425023794.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου