ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ολοκληρώθηκαν οι εφεδρικές γεωτρήσεις σε Κεραμίδι και Χλόη

ολοκληρώθηκαν-οι-εφεδρικές-γεωτρήσε-677808

Σημαντικές παρεμβάσεις από τη ΔΕΥΑΡΦ για την επάρκεια της υδροδότησης

Την επάρκεια της υδροδότησης ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι ανάγκες είναι αυξημένες έρχονται να αντιμετωπίσουν δύο σημαντικές παρεμβάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου σε Κεραμίδι – Καμάρι και Χλόη αντίστοιχα.

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στα δημοτικά διαμερίσματα δύο εφεδρικές υδρευτικές γεωτρήσεις.

Στην περιοχή Κεραμιδίου- Καμαρίου τοποθετήθηκε αγωγός τεσσάρων χιλιομέτρων ώστε να μπορεί να γίνεται η υδροδότηση μέσω της γεώτρησης εφόσον καταστεί ανάγκη. Η αδειοδότηση της χρήσης της εφεδρικής γεώτρησης ολοκληρώθηκε από τη σημερινή διοίκηση.

Ακόμη θα πρέπει να σημειωθεί πως μέσω της τηλεμετρίας, του έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, προβλέπεται η πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων της νέας γεώτρησης.

Η ανόρυξη της συγκεκριμένης γεώτρησης έγινε όταν ακόμη το Κεραμίδι ήταν Κοινότητα.

Επίσης παραδόθηκε προς χρήση στην τοπική κοινωνία η εφεδρική υδρευτική γεώτρηση στη Χλόη.

Εκτιμάται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα τεθεί σε χρήση

Υπογραμμίζει ότι η ανόρυξη της συγκεκριμένη γεώτρησης έγινε σε βάθος 180 μέτρων, από το 2007 έως το 2010, επί δημαρχίας Κωνσταντίνου Κανάρη και επί της σημερινής δημοτικής αρχής, θα τεθεί σε λειτουργία ώστε οι κάτοικοι της Χλόης να έχουν όλο το χρόνο υδροδοτική επάρκεια σε έκτακτες περιπτώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου