ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Προγραμματική για τον οικισμό εργατικών κατοικιών στο Βελεστίνο

προγραμματική-για-τον-οικισμό-εργατι-686166

Προγραμματική σύμβαση θα υπογράψει ο Δήμος με τον ΟΑΕΔ προκειμένου να εκτελεστεί το έργο της αποπεράτωσης του περιβάλλοντα χώρου στον οικισμό εργατικών κατοικιών στο Βελεστίνο. Πρόκειται για ένα έργο που αποτελούσε πάγιο αίτημα των ιδιοκτητών των σπιτιών του οικισμού, το οποίο «καρκινοβατεί» εδώ και αρκετά χρόνια.

Το πράσινο φως για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης άναψε το δημοτικό συμβούλιο που συνεδρίασε προχθές Παρασκευή μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε επίσης η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Μαγνησίας (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) ,για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του διώροφου κτιρίου του Πυροσβεστικού Σταθμού και ειδικότερα του παραρτήματος που βρίσκεται στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου.

Ακόμη το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την κατανομή ποσού 40.570,00 € για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών σχολείων του Δήμου για το τρέχον έτος.

Τέλος, έγινε αποδοχή ποσού 254.200,00 €, από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και δόθηκε η έγκριση για την υπογραφή σύμβαση Δήμου Ρήγα Φεραίου, με τον Φορέα Διαχείρισης Κάρλας –Μαυροβουνίου-Κεφαλόβρυσου-Δέλτα Πηνειού (Κα.Μα.Κε.Βε.Δε.Πη) , ώστε ο Φορέας να υλοποιήσει μία σειρά από δράσεις που αφορούν στην προστασία του υγροβιότοπου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου