ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κλειστά τα σχολεία αύριο στους δήμους Ρήγα Φεραίου & Ν. Πηλίου

κλειστά-τα-σχολεία-αύριο-στους-δήμους-703382

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων στους δήμους Ρήγα Φεραίου και Νοτίου Πηλίου λόγω των χιονοπτώσεων.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του δήμου Ρήγα Φεραίου «με απόφαση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα , την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Νομικού Προσώπου θα παραμείνουν κλειστά λόγω του παγετού, του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψη

Αντίστοιχα με απόφαση του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικού, εξαιτίας της εκδήλωσης χιονόπτωσης, παγετού και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, συνθήκες οι οποίες καθιστούν επικίνδυνη την πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου θα παραμείνουν κλειστές. Τα μαθήματα δύνανται να πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση σύμφωνα με τις υποδείξεις των εκπαιδευτικών Αρχών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου