ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Βελεστίνο και Ζαγορά οι εμβολιασμοί για άτομα 60-64 ετών -Διαμαρτυρίες για τις μεγάλες αποστάσεις

βελεστίνο-και-ζαγορά-οι-εμβολιασμοί-γ-707370

«Χαρμολύπη» για όσους πολίτες στη Μαγνησία θέλουν να εμβολιαστούν και ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία των 60 έως 64 χρόνων, συνιστά η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού οι εμβολιασμοί για τις συγκεκριμένες ηλικίες να γίνει αποκλειστικά στα Κέντρα Υγείας Ζαγοράς και Βελεστίνου. Από τη μία θα λάβουν το πολυπόθητο εμβόλιο και θα θωρακιστούν απέναντι στον κορονοϊό, την ίδια στιγμή όμως είναι υποχρεωμένοι να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα για να εμβολιαστούν.

Η πλατφόρμα για το εμβόλιο της Astrazenca για τη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία άνοιξε και ήδη σήμερα πολλοί πολίτες έλαβαν ειδοποίηση με SMS για να εμβολιαστούν τις επόμενες μέρες, άλλοι στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και άλλοι στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Πολίτης ηλικίας 64 χρόνων που επικοινώνησε με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ διαμαρτυρήθηκε, καθώς ενώ διαμένει στον οικισμό «Καλαμάκι» του δήμου Νοτίου Πηλίου θα πρέπει να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς για να εμβολιαστεί. «Δεν έχω αυτοκίνητο, ούτε δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ υπάρχουν για να μεταβεί κάποιος από το Νότιο Πήλιο στη Ζαγορά. Μπορείτε να μου πείτε ποιόν εξυπηρετεί ένας τέτοιος σχεδιασμός;», αναρωτήθηκε.

Σημειώνεται πως τα υπόλοιπα εμβολιαστικά Κέντρα που λειτουργούν στη Μαγνησία, δηλαδή το εμβολιαστικό Κέντρο στο Νοσοκομείο Βόλου, το εμβολιαστικό Κέντρο στο Κέντρο Υγείας Βόλου, το εμβολιαστικό Κέντρο στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και το Εμβολιαστικό Κέντρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού θα συνεχίσουν τον εμβολιασμό των πολιτών από 80 ετών και άνω, ενώ όταν ανοίξει η πλατφόρμα των 75-79 ετών, θα προχωρήσουν και σ’ αυτούς τους εμβολιασμούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου