Το Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί για δωρεές και ζητά συνέχιση στήριξης και ενίσχυσης

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-19, 14:37:49
Το Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί για δωρεές και ζητά συνέχιση στήριξης και ενίσχυσης

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής, το Προσωπικό και οι Τρόφιμοι του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καναλίων, με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν δημόσια για την αμέριστη στήριξη και την οικονομική και υλική συμπαράστασή τους προς Ιδρυμα την περίοδο των Εορτών των Χριστουγέννων: την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή, τους Βουλευτές Μαγνησίας κ. Χρήστο Μπουκώρο και κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, τις Ιδιωτικές Εταιρίες, τους Συλλόγους και όλους τους ιδιώτες

Χάρη στην καθοριστικής σημασίας ενίσχυση, υλική και οικονομική όλων όσων αναφέρθηκαν παραπάνω το Ίδρυμα θα συνεχίσει την λειτουργία του προσφέροντας φιλοξενία, ασφάλεια, αγάπη, στοργή και προστασία στους 40 γέροντες και τις γερόντισσες, που εγκαταβιούν σε αυτό.

Οποιος επιθυμεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας ή να στηρίξει οικονομικά τη λειτουργία του Ιδρύματος, μπορεί να απευθύνεται στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο ΛΥΧΝΟΣ», στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει οικονομικά τους σκοπούς του Γηροκομείου μπορεί να καταθέσει το ποσό που επιθυμεί στον κάτωθι Τραπεζικό Λογαριασμό στην Τράπεζα ALPHA BANK: 313002101010740.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=