Αγριογούρουνο βγήκε στον δρόμο Καναλίων - Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-15, 19:15:32
Αγριογούρουνο βγήκε στον δρόμο Καναλίων - Βόλου

 

Από θαύμα σώθηκε 60χρονος οδηγός αυτοκινήτου

 

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε χθες τα ξημερώματα 60χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο Δ.Τ., όταν αιφνίδια μπήκε στην πορεία του στον δρόμο από Κανάλια προς Βόλο αγριογούρουνο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1:00 ενώ έβρεχε και στην στον δρόμο δεν υπάρχει φωτισμός. Παρά το γεγονός ότι δεν έτρεχε, ο 60χρονος δεν μπόρεσε να αποφύγει το ζώο.

 Εκανε ελιγμό, αλλά, όπως λέει, χτύπησε με το αυτοκίνητό του το ζώο. Το αγριογούρουνο έπεσε στο οδόστρωμα, αλλά σηκώθηκε τραυματισμένο και απομακρύνθηκε στο δάσος κινούμενο κατά κύριο λόγο με τα πίσω πόδια του.

Ο οδηγός υπέστη σοκ. Είναι ευτύχημα το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε από το τροχαίο. Αν είχε λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα, δεν μπορεί να φαντασθεί τι θα είχε συμβεί. Το αγριογούρουνο ήταν μεγαλόσωμο, πάνω από 100 κιλά. Το αυτοκίνητό του υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές.

«Ολο το μπροστινό μέρος βούλιαξε. Χτύπησε το φτερό, η ρόδα, η μάσκα του αυτοκινήτου. Οι ζημιές είναι πάνω άνω των 1.500 ευρώ», περιγράφει.

Ο ίδιος λέει ότι δύο φίλοι του από τα Κανάλια έχουν πάθει την ίδια ζημιά ακριβώς και μάλιστα πρόσφατα.

«Κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την κατάσταση. Κινούνται ανεξέλεγκτα στην περιοχή. Θα σκοτωθεί κανένας άνθρωπος στο τέλος», προσθέτει αγανακτισμένος.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=