ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Τραγική κατάληξη σε έρευνες για αγνοούμενο βοσκό στα Κανάλια

τραγική-κατάληξη-σε-έρευνες-για-αγνοο-789247

Βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή στα Κανάλια, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς

Νεκρός σε αγροτική περιοχή στα Κανάλια εντοπίστηκε χθες 65χρονος βοσκός. Ο άτυχος άνδρας αναζητούταν από τις 19:00. Τα ζωντανά που πρόσεχε επέστρεψαν στο μαντρί, όμως εκείνος όχι.

Το ζευγάρι που τον απασχολούσε στο ποιμνιοστάσιό του ανησύχησε ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Κάλεσε σε βοήθεια την Αστυνομία και άμεσα άρχισαν έρευνες. Στην κινητοποίηση συμμετείχε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β’ ΒΙ.ΠΕ.

Ο βοσκός εντοπίστηκε τελικάγύρω στις 21:00, δυστυχώς όμως δεν είχε αισθήσεις. Βρέθηκε σε αγροτική περιοχή μετά τον ποταμό Κερασιώτη και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Ο άτυχος άνδρας εκτιμάται ότι αντιμετώπισε παθολογικό πρόβλημα και μόνος σε αγροτική περιοχή δεν πρόλαβε να ζητήσει βοήθεια. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν χθες γύρω στις 21:00. Στο σημείο ειδοποιήθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, το οποίο διαπίστωσε και τυπικά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 65χρονου δεν έφερε σημάδια από τραυματισμούς ή κακώσεις. Το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Εντούτοις, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου