ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Παρέμβαση δημάρχου Ρ. Φεραίου για κεραία στον Ριζόμυλο

παρέμβαση-δημάρχου-ρ-φεραίου-για-κερα-799842

Οι αντιδράσεις κατοίκων του Ριζομύλου για κεραία κινητής τηλεφωνίας, που «ξεφύτρωσε» την περασμένη εβδομάδα στον οικισμό, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα.

Το θέμα των αντιδράσεων για την κεραία η οποία έχει εγκατασταθεί σε απόσταση μόλις τεσσάρων μέτρων από σπίτι του οικισμού είχε καταγράψει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Κάτοικοι της περιοχής επικοινώνησαν κατ’ επανάληψη με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, εκφράζοντάς του τη δυσαρέσκειά τους για την εγκατάσταση της κεραίας απέναντι από τα σπίτια τους αλλά και τον φόβο τους για τυχόν αντίκτυπο στην υγεία τους.

Αμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου, ο οποίος επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου. Όπως ενημερώθηκε η κεραία έχει εγκατασταθεί σε ιδιόκτητο οικίσκο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Ο ίδιος με έγγραφό του προς το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου ζητά να γίνει έλεγχος της νομιμότητας της εγκατάστασης και διερεύνηση πιθανού κινδύνου για την υγεία των κατοίκων. «Με το παρόν έγγραφο σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου έγιναν αποδέκτες οχλήσεων για εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Τοπική Κοινότητα Ριζομύλου. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν έχει προσκομιστεί άδεια εγκατάστασης από την εταιρεία και επίσης να απευθυνθείτε στις αρμόδιες αρχές για τον έλεγχο της νομιμότητας εγκατάστασης και τη διερεύνηση πιθανού κινδύνου για την υγεία των κατοίκων της περιοχής», αναφέρει στο αίτημά του προς το Α.Τ. Βελεστίνου ο κ. Νασίκας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου