ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Το δρόμο Βένετο – Κουλούρι βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

το-δρόμο-βένετο-κουλούρι-βελτιώνει-η-801257

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η βελτίωση του δρόμου από τον οικισμό του Βένετου Πηλίου μέχρι την παραλία στη θέση «Κουλούρι», μήκους 2,2 χλμ. Το έργο είναι προϋπολογισμού 750.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας, δημοπρατούμε ένα σημαντικό έργο για ενίσχυση της ασφάλειας στο δρόμο από τον οικισμό του Βένετου μέχρι την παραλία στη θέση Κουλούρι» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Επενδύουμε σε έργα υποδομής που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Το έργο

Το έργο περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:

  • Διαπλάτυνση της οδού έτσι ώστε το μέσο πλάτος του οδοστρώματος να είναι 6,00μ και έρεισμα πλάτους 0,50μ ή επενδεδυμένη τάφρος.
  • Κατασκευή τάφρου τριγωνικής διατομής για την απορροή των υδάτων.
  • Κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου τριγωνικής διατομής σε όλο το μήκος του δρόμου
  • Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού μήκους 40,00μ. .
  • Εργασίες οδοστρωσίας :κατασκευή υπόβασης μεταβλητού πάχους και βάσης πάχους 10,00 εκ.
  • Ασφαλτικές εργασίες: ασφαλτική προεπάλειψη και κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας συμπυκνωμένου πάχους 0,05 m με χρήση κοινής ασφάλτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου