ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Tρόφιμα μακράς διαρκείας δωρεά του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος

tρόφιμα-μακράς-διαρκείας-δωρεά-του-ιδρ-803384

Ανάσα το πρόγραμμα επισιτιστικής συνδρομής σε άπορες οικογένειες

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες η παράδοση τροφίμων στον δήμο Ρήγα Φεραίου κατόπιν της σημαντικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η διάθεση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του COVID-19.

Το συντονισμό του εγχειρήματος είχε αναλάβει εξαρχής η ΚΕΔΕ, ενώ η δωρεά διατέθηκε μέσω πίστωσης από την Ελληνική Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως με διακριτικό τίτλο METRO, η οποία και παρέδωσε τα τρόφιμα στο δημοτικό κτίριο που στεγάζεται η δομή στο Βελεστίνο. Σύμφωνα με την υπεύθυνη της δομής Αντωνία Χασιώτη, μέχρι σήμερα το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζεται στις προσφορές που έχουν γίνει από ιδιώτες, επαγγελματίες το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και διάφορες επιχειρήσεις που συνδράμουν ώστε να συγκεντρώνεται επισιτιστική βοήθεια για τις άπορες οικογένειες και τους αναξιοπαθούντες του δήμου.

«Καθημερινά επικοινωνούμε με επιχειρήσεις για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες. Πρέπει να αναφερθεί ότι αρκετοί ανταποκρίνονται με καλή διάθεση. Εθελοντές επικοινωνούν μαζί μας και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας εν μέσω πανδημίας. Δημότες φτάνουν ως εδώ φέρνοντας τα δικά τους δώρα – τρόφιμα. Αυτό είναι το πλέον ελπιδοφόρο», πρόσθεσε η ίδια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου