ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρ. Φεραίου

διαδικτυακός-μαραθώνιος-αγάπης-για-τ-804110

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου πιστές στο χριστουγεννιάτικο ραντεβού τους επιχειρούν για δεύτερη συνεχή χρονιά, για την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ένα διαφορετικό κάλεσμα, προσαρμοσμένο πλέον στις συνθήκες της πανδημίας. Ένα κάλεσμα αλληλεγγύης και αγάπης με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου με τρόφιμα μακράς διαρκείας ή διατακτικές από market.

Ο διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης θα γίνει αύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από τις 11.00 π.μ. μέχρι τις 3.00 μ.μ. με την αφιλοκερδή τεχνική υποστήριξη του «Λαού του Αλμυρού» και της δημοσιογράφου Βιβής Τσιντσίνη. Το link παρακολούθησης θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν στο fb του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Στόχος είναι η ενίσχυση σε τρόφιμα του κοινωνικού παντοπωλείου το οποίο αυτή τη στιγμή προσπαθεί να εξυπηρετήσει 55 οικογένειες και προσφέρει ημερήσια γεύματα σε 40 δημότες.

«Ας προσφέρουμε λοιπόν, ανακουφίζοντας τους συμπολίτες μας και ας μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη και την αλληλεγγύη. Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα των γιορτών ας το κάνουμε πράξη. Οι γιορτές θα είναι πιο όμορφες για όλους και πιο ζεστές για όλες τις οικογένειες όταν υπάρχουν τα απαραίτητα. Και όλοι εσείς θα νιώσετε τη χαρά να αγκαλιάζει και να γλυκαίνει την καρδιά σας κι αυτό θα είναι το δικό σας δώρο για τα Χριστούγεννα που έρχονται», επισημαίνεται στο κάλεσμα συμμετοχής εν όψει του αυριανού μαραθωνίου αγάπης.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν για να προσφέρουν μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2425023794 όλο το 24ωρο, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] Το κοινωνικό παντοπωλείο βρίσκεται στο Βελεστίνο( έναντι πλατείας ρολογιού) και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Επίσης έχει προβλεφθεί για την εξυπηρέτηση όσων δεν μπορούν να μετακινηθούν για να παραδώσουν τις δωρεές τους στο κοινωνικό παντοπωλείο, θα το κάνουν εκπρόσωποι των κοινωνικών δομών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου