ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ξεσηκωμός στον Ριζόμυλο για κεραία κινητής τηλεφωνίας

ξεσηκωμός-στον-ριζόμυλο-για-κεραία-κι-805681

Ξεφύτρωσε μέσα στον οικισμό σε απόσταση μόλις τεσσάρων μέτρων από τα πρώτα σπίτια

Casus belli (αιτία πολέμου)… συνιστά για τους κατοίκους του Ριζομύλου κεραία κινητής τηλεφωνίας που «ξεφύτρωσε» ανάμεσα σε σπίτια στο χωριό.

Κάτοικοι της περιοχής είδαν με έκπληξη χθες το πρωί συνεργείο να προχωρά σε εργασίες για την εγκατάσταση κεραίας, χωρίς, όπως διαμαρτύρονται, να έχουν ενημερωθεί προηγουμένως προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους.

«Το συνεργείο μας είπε ότι η κεραία δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα. Εμείς όμως άλλα ακούμε και διαβάζουμε για τις επιπτώσεις των κεραιών», ανέφερε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ κάτοικος της περιοχής. Η κεραία όπως σημείωσε βρίσκεται στα 100 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο και σε απόσταση μόλις τεσσάρων μέτρων από το πρώτο σπίτι του οικισμού. «Φοβόμαστε για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία μας», έλεγε κάτοικος.

Χθες το βράδυ, όλο το χωριό ήταν αναστατωμένο. Η «είδηση» ταξίδεψε ταχύτατα από σπίτι σε σπίτι και οι κάτοικοι ήταν σε ανοιχτή γραμμή μέσω τηλεφώνων να συζητούν το πρόβλημα που τους βρήκε εν μέσω καραντίνας και να αναζητούν λύσεις και τρόπους αντίδρασης. «Εχουμε ξεσηκωθεί όλοι στο χωριό», περιέγραφε την κατάσταση κάτοικος της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου