ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Από θαύμα σώθηκε οδηγός κοντά στο Βελεστίνο

από-θαύμα-σώθηκε-οδηγός-κοντά-στο-βελ-807208

Σε ατύχημα, ενώ το ΙΧ του ντελαπάρισε στην εθνική και ακινητοποιήθηκε με τις ρόδες στον αέρα

Αγιο είχε χθες το πρωί 53χρονος οδηγός αυτοκινήτου. Κινούμενος με το αγροτικό όχημά του στην εθνική 0δό στο ύψος του 312ου χιλιομέτρου, που βρίσκεται στο Βελεστίνο, σε αριστερή στροφή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να βρεθεί από τη δεξιά λωρίδα της κατεύθυνσής του στην αριστερή, να προσκρούσει στο τσιμεντένιο στηθαίο ασφαλείας και να ντελαπάρει.

Το ατύχημα σημειώθηκε ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς και η πρόσκρουση του οχήματος στο στηθαίο ήταν τόσο σφοδρή, ώστε τελικά το αυτοκίνητό ακινητοποιήθηκε στο πλάι με τις δύο ρόδες στον αέρα.

Ο 53χρονος οδηγός δεν τραυματίστηκε και είναι καλά στην υγεία του. Οταν έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, τον βρήκαν εκτός αυτοκινήτου να περιμένει για βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε και δύναμη της Β’ ΒΙ.ΠΕ. με πυροσβεστικό όχημα για τυχόν απεγκλωβισμό. Οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν σε ενέργεια.

Για το ατύχημα ειδοποιήθηκε η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου η οποία απομάκρυνε το αυτοκίνητο από το σημείο ώστε να μην εμποδίζει την κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων. Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου