ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εργα αντιπλημμυρικής προστασίας ύψους 2.480.000 € στο «Αντώνης Τρίτσης»

εργα-αντιπλημμυρικής-προστασίας-ύψο-812041

Eγκρίθηκε η χρηματοδότηση από το ΥΠΕΣ

Στο νέο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης» εντάχθηκαν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον δήμο Ρήγα Φεραίου, ύψους 2.480.000 ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει τα ακόλουθα κατασκευαστικά υποέργα: (α) την κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης ομβρίων στο Τοπικό Διαμέρισμα Ριζομύλου, της Δ.Ε. Κάρλας, του Δήμου Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας με σκοπό την αντιπλημμυρική προστασία του οικισμού και την αντιμετώπιση άμεσων προβλημάτων κατακλύσεων από όμβρια ύδατα, την κατασκευή ανοικτών και πλακοσκεπή οχετών και ένα μέρος κλειστού αγωγού, στην θέση Κουμάσι.

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, υπέγραψε τις αποφάσεις ένταξης μόλις πριν από λίγες μέρες. Η επίσημη ανακοίνωση της ένταξης των έργων έγινε από τον ίδιο τον υπουργό.

«Συντονισμένα και σε αγαστή συνεργασία με όλους τους πολιτικούς θεσμούς του Κράτους, αλλά και ενωμένοι Αυτοδιοίκηση και Κοινωνία, θα δώσουμε την μάχη σ αυτό το δεύτερο κύμα του κορονοϊού» επεσήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος απευθυνόμενος στα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της συνεδρίασης προσυνεδριακού διαλόγου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου