Δήμος Ρ. Φεραίου: Εγκαιρη παρέμβαση για ηλικιωμένη

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-23, 17:53:58
Δήμος Ρ. Φεραίου: Εγκαιρη παρέμβαση για ηλικιωμένη

 

Ενα περιστατικό που δείχνει πόσο σημαντική μπορεί να αποδειχθεί η καθημερινή επαφή της δομής Βοήθεια στο Σπίτι στον δήμο Ρήγα Φεραίου με ηλικιωμένους συνανθρώπους και άτομα που χρήζουν ανάγκης έγινε γνωστό χθες.

Οπως διηγείται η Συντονίστρια Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Αντωνία Χασιώτη, τις προηγούμενες μέρες, σε χωριό του εν λόγω Δήμου, οι υπεύθυνοι της Δομής μετέβησαν όπως κάθε μέρα να αφήσουνε φαγητό στο σπίτι ηλικιωμένης. Ομως, καθώς δεν εντόπισαν κίνηση στο σπίτι ή καπνό όπως συνήθως από την καμινάδα, άρχισαν να ανησυχούν ότι κάτι δεν πάει καλά.

 «Αμέσως, οι εργαζόμενοι επικοινώνησαν με τους γείτονες και τους τοπικούς φορείς για να ρωτήσουν αν είδαν την γυναίκα. Στη συνέχεια, κινητοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία άνοιξε την πόρτα και βρήκε την ηλικιωμένη κυρία αναίσθητη. Κλήθηκε ασθενοφόρο και την παρέλαβε για να τη μεταφέρει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου", μας λέει η κ. Χασιώτη και συμπληρώνει:

"Η δομή Βοήθεια στο Σπίτι είναι εδώ καθημερινά και για τους μοναχικούς συνδημότες μας. Προσπαθούμε να μην μένει κανένας μόνος και χωρίς τα απαραίτητα αγαθά. Οποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας ζητήσει να είμαστε κοντά του στο τηλέφωνο: 2425023794".

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=