Συστάσεις από τον Δήμο για Κάρλα

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-22, 19:45:23
Συστάσεις από τον Δήμο για Κάρλα

Με αφορμή τις καταγγελίες κατοίκων της παρακάρλιας περιοχής για παράνομη κυνηγετική δραστηριότητα του υγροτόπου της Κάρλας, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου απευθύνει σύσταση προς τους πολίτες ότι απαγορεύεται το κυνήγι κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, πολλώ δε μάλλον κατά τη διάρκεια του lockdown και επισημαίνει τα εξής:

Α. Ο ταμιευτήρας της Κάρλας αποτελεί Καταφύγιο Άγριας Ζωής (ΦΕΚ 459/Δ/6.9.2010) και κάθε κυνηγετική δραστηριότητα, τόσο εντός του όσο και σε ζώνη 300 μέτρων περιμετρικά, απαγορεύεται αυστηρά καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Β. Στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του covid-19 (lockdown) από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, κάθε μετακίνηση για άσκηση θήρας ή ερασιτεχνικής αλιείας απαγορεύεται.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το προσωπικό φύλαξης - επόπτευσης του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας - Μαυροβουνίου - Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου - Δέλτα Πηνειού σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές (Θηροφυλακή, Αστυνομία) διενεργεί καθόλη τη διάρκεια του έτους ελέγχους για τον περιορισμό της λαθροθηρίας και της λαθραλιείας στην προστατευόμενη περιοχή.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=