ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δωρεάν 40 tablets στους μαθητές

δωρεάν-40-tablets-στους-μαθητές-816653

Με πρωτοβουλία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας του Δήμου – Γ. Παπαδάμ: Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο

Στη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία που βιώνουν και οι κάτοικοι του δήμου Ρήγα Φεραίου, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου στέκεται δίπλα στους μαθητές της περιοχής και θα παρέχει δωρεάν tablets ώστε οι μαθητές που φοιτούν στο Γυμνάσιο και το Λύκειο αντίστοιχα, να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στην τηλεκπαίδευση, μέσω διαδικτύου, που εφαρμόζει το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με απόφαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου, θα γίνει προμήθεια συσκευών περίπου 40 tablet που θα προσφερθούν στα σχολεία για την κάλυψη των αναγκών της τηλεκπαίδευσης. Σε συνεργασία του Γιώργου Παπαδάμ προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, έγινε εκτίμηση των αναγκών, έτσι ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να συμμετέχουν σ’ αυτό τον τρόπο διδασκαλίας.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργος Παπαδάμ « ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί από την εξ αποστάσεως διδασκαλία που πρέπει να εφαρμοστεί, κρίνουμε απαραίτητη τη συμμετοχή όλων των παιδιών και για αυτό προχωρούμε άμεσα στη λήψη αποφάσεων. Αποφασίσαμε την προμήθεια συσκευών tablet για τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ρήγα Φεραίου έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να συμμετέχουν στα μαθήματα. Θα είμαστε πάντα δίπλα στις σχολικές μονάδες και ειδικά τώρα που υπάρχει το πρόβλημα της πανδημίας. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για τη λειτουργία των σχολείων και πάντα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα».

Ο κ. Παπαδάμ ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους όσοι αποτελούν την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς η εκπαιδευτική διαδικασία εξελίσσεται σε δύσκολες συνθήκες με τα σχολεία κλειστά και εξέφρασε την προσδοκία σύντομα να επιστρέψουν στη δια ζώσης διδασκαλία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου