ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Προσφορές πολιτών δέχεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρ. Φεραίου

προσφορές-πολιτών-δέχεται-το-κοινωνι-820367

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, αποτελεί, πλέον, μία από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου.

Σε ανακοίνωση – κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού παντοπωλείου, η δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου αναφέρει: «Αυτά τα Χριστούγεννα ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια για να μη λείψει τίποτα από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας τόσο τις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση όσο και μοναχικά ηλικιωμένα άτομα.

Μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η έμπρακτη βοήθεια των ευάλωτων ατόμων και ομάδων καθώς, η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις! Οι κοινωνικές δομές, μαζί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανθρωπιάς. Είναι εκείνες που μπορούν να ιχνηλατήσουν τις ευάλωτες ομάδες, να τις προσεγγίσουν και όλοι μαζί με πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς να καταφέρουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.

Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, βασικά είδη διατροφής (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, όσπρια, φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα, δημητριακά, αλεύρι κλπ) χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές για τα μικρά παιδιά. Η κάθε προσφορά είναι σημαντική για μας !!

Η πόρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι ανοιχτή για κάθε συνάνθρωπο μας που βιώνει έντονα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της καθημερινότητας. Πέρσι μας κάνατε να νοιώσουμε με τις συνεχείς προσφορές σας, έντονα την αλληλεγγύη που υπάρχει για τον συνάνθρωπο. Περιμένουμε και φέτος την ανάλογη ανταπόκριση από σας.

Η έδρα του κοινωνικού παντοπωλείου είναι στο Βελεστίνο έναντι πλατείας ρολογιού. Μιλήστε με τους εργαζόμενους του βοήθεια στο σπίτι, λόγω των μέτρων επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2425023794».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου