Εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων από τον Δήμο Ρ. Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-16, 12:44:32
Εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων από τον Δήμο Ρ. Φεραίου

«Μείνε σπίτι και τηλεφώνησε: Είμαστε και πάλι εδώ για σένα, είμαστε δίπλα σου». Με αυτό το μήνυμα και πάλι ο Δήμος Ρήγα Φεραίου καλεί τους δημότες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις περιορίζοντας τις δυνατότητες διασποράς του covid-19, μένοντας ασφαλείς και υγιείς στο σπίτι τους.

Σκοπός της υπηρεσίας είναι να αποφεύγονται οι μετακινήσεις και να επιλύονται ζητήματα της καθημερινότητας και απευθύνεται σε ηλικιωμένα άτομα άνω των 67 ετών, σε Α .Μ.Ε.Α και σε άτομα με χρόνια  νοσήματα και ευπαθείς ομάδες που δεν πρέπει να μετακινηθούν.

Οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο σπίτι» και των κοινωνικών δομών θα βοηθήσουν τους ηλικιωμένους και όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας και εξυπηρέτησης.

Μπορούν να φροντίζουν για λογαριασμό των πολιτών για:

  • Την συνταγογράφηση των φαρμάκων και ταυτόχρονα την αγορά και την παράδοση σε όσους είναι απαραίτητο
  • την αγορά και παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης
  • Ψυχολογική υποστήριξη
  • Διεκπεραίωση λογαριασμών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη του «Βοήθεια στο σπίτι» στο τηλ. 2425023794 ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  vsspiti@yahoo.gr  

Στην ίδια γραμμή υπάρχει και ψυχολογική υποστήριξη.  

«Σας καλούμε να γνωστοποιήσετε με κάθε πρόσφορο τρόπο σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς τη δυνατότητα εξυπηρέτησής τους από το βοήθεια στο σπίτι και συνολικά από τις  κοινωνικές δομές του Δήμου μας. Προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες προτρέποντας για την τήρηση των μέτρων. Είναι σημαντικό για την αντιμετώπιση του ιού και του περιορισμού του να μείνουμε σπίτι.  Ας μείνουμε όλοι ενωμένοι και συνεπείς ώστε να βγούμε νικητές», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=