Δόθηκε σε χρήση το γήπεδο μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο του Ριζομύλου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-09-23, 19:00:44
Δόθηκε σε χρήση το γήπεδο μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο του Ριζομύλου

Αναβάθμιση του αύλειου χώρου με τη δημιουργία αθλοπαιδιών

 

Δόθηκε χθες προς χρήση το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ στον Ριζόμυλο Δήμου Ρήγα Φεραίου, το οποίο κοσμεί τον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού.

Πρόκειται για νεοκατασκευαζόμενο αγωνιστικό χώρο στις διαστάσεις του οποίου ενσωματώνονται και αυτές του γηπέδου βόλεϊ και ποδοσφαίρου 5x5 με ξεχωριστές διαγραμμίσεις. Tο συνολικό εμβαδόν του γηπέδου είναι 450 τ.μ.

Έχουν τοποθετηθεί άριστα υλικά, κατάλληλα για τη μείωση της κούρασης και την αποτροπή τραυματισμών ενώ προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κίνησης. Ο αθλητικός εξοπλισμός περιλαμβάνει δύο μπασκέτες ολυμπιακού τύπου εφοδιασμένες με το δίχτυ τους. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να παραδοθούν προς χρήση και τα άλλα δύο γήπεδα.

 «Παραδίδουμε το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ, άριστα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νεολαίας μας και των απαιτήσεων των αθλητών. Το γήπεδο μπάσκετ εντάσσεται σε μια σειρά εργασιών συντήρησης και επισκευής σχολικών κτιρίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που στόχο έχουν τη βελτίωση και αποκατάσταση των αύλειων χώρων των δημοτικών μας σχολείων παρέχοντας τις καλύτερες συνθήκες δραστηριοποίησης των απιδιών μας», τόνισε χθες ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας.

Στην παράδοση - παραλαβή παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, Νίκος Πρίντζος, Δημήτρης Παλληκάρης και Χρήστος Μακεδών, οι τοπικοί σύμβουλοι Ριζομύλου, Γιώργος Θεοχάρης και Ρομφαίας Δημήτρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ριζομύλου και η Γεωργία Ρήγα, μέλος του συλλόγου, Οδυσσέας Αργυρούδης, ο διευθυντής του σχολείου, Χρήστος Δημητρίου, η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, Αποστολία Κατσιούρα, ο μηχανικός του Δήμου, Λεωνίδας Λάβδας, ο προϊστάμενος Καθαριότητας, Ευαγ. Καραμπέρης και εκπαιδευτικοί.

 

 

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=