ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επί τάπητος η λειτουργία των σχολείων στον Δήμο Ρ. Φεραίου

επί-τάπητος-η-λειτουργία-των-σχολείων-850519

Συνάντηση Γ. Παπαδάμ με τους διευθυντές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Ρήγα Φεραίου

Η λειτουργία των σχολικών μονάδων στις ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ρήγα Φεραίου Γιώργος Παπαδάμ με τους διευθυντές των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Παπαδάμ αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους, ενημέρωσε για τις ενέργειες της Επιτροπής, αλλά και γενικότερα του δήμου, όσον αφορά στις εργασίες συντήρησης αλλά και τις προσλήψεις καθαριστριών, ώστε η έναρξη της σχολικής περιόδου να είναι καθόλα ομαλή.

Πέρα από την ενημέρωση έγινε διαλογική συζήτηση για επιμέρους θέματα που απασχολούν την κάθε σχολική δομή ξεχωριστά, με τη θετική διάθεση όλων για συνέχιση της άριστης συνεργασίας στην κατεύθυνση αντιμετώπισης κάθε είδους ζητημάτων που ιδιαίτερα κατά την παρούσα χρονική περίοδο καλούνται όλοι πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που προκύπτουν από την πανδημία του COVID -19.

Ο κ. Παπαδάμ τόνισε ιδιαίτερα την προσπάθεια που έγινε για να δοθούν λύσεις σε καίρια και βασικά ζητήματα και δεσμεύτηκε ότι ο δήμος θα είναι αρωγός και στη συνέχεια στη διαχείριση των προβλημάτων που τυχόν δημιουργηθούν και προς την κατεύθυνση αυτή ζήτησε από τους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας να είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον ίδιο και τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου